Gheorghe Șimon, deputat PSD : Guvernul Cioloș nu va fi votat de PSD!

Prețurile au explodat – în decursul unui an – atât la alimentele de bază, cât și la combustibili, energie electrică și gaze naturale, nu vom vota rocada a transmis deputatul PSD de Maramureș, Gheorghe Șimon:
” Nominalizarea ca premier a lui Cioloș este complet neserioasă! Este încă o dovadă a incapacității lui Iohannis să se comporte ca un președinte.
Este un gest cinic al lui Iohannis de a desemna un premier de la un partid cu 15% susținere parlamentară, despre care știe că nu are nicio șansă de a trece de Parlament.
Ce va face PSD
PSD nu va vota o astfel de propunere. Nu putem să votăm un premier de la USR+, partid care a participat la distrugerea României, cot la cot cu Cîțu și PNL.
Motiunea de cenzură a PSD era îndreptată și împotriva miniștrilor USR și a politicilor catastrofale ale acestora. PSD nu și-a schimbat opinia, nu poate vota un guvern al USR, condus de Dacian Cioloș, care deja a dat măsura (in)capacității sale în 2016 când a demonstrat că este total nepotrivit pentru această funcție. A rămas în istorie ca premierul ZERO!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.