Gheorghe Șimon, deputat PSD: PSD a oferit mereu soluții pentru îndreptarea prostiilor făcute de cei care guvernează

Gheorghe Șimon, deputat PSD: PSD a oferit mereu soluții pentru îndreptarea prostiilor făcute de cei care guvernează

Soluția PSD, după scandalul prostesc din coaliția de dreapta, este un acord politic pentru învestirea unui guvern de specialiști.

„Trebuie să depășim situația dificilă pe care o traversează România în această perioadă. PSD nu are majoritate și PSD nu face aceeași prostie ca Cioloș și USR de a merge în Parlament fără majoritate! Guvernul minoritar nu poate fi o soluție pentru situația gravă în care se află România. PSD nici nu susține, nici nu propune un guvern minoritar. România are nevoie de un guvern cu o susținere largă, compus din specialiști care să ia măsurile necesare, până la primăvară, când se pot organiza alegeri anticipate”, a subliniat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Social democrații au propus numeroase soluții la problemele actuale, o parte dintre ele „însuțite” de liberali, chiar dacă doar parțial. „PSD și-a asumat mereu soluții de guvernare. Este o minciună că PSD mizează pe erodarea partidelor de la putere. De fiecare dată, PSD a venit cu soluții. Fiecare critică a PSD a fost însoțită de o soluție. PSD a propus încă de anul trecut un acord politic pentru un Pact Național pe Sănătate și 10 măsuri urgente care trebuie luate de guvernul care va fi instalat”, a mai spus deputatul social-democrat, Gheorghe Șimon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.