Gold Expo Wedding – expoziție cu vânzare dedicată nunții tale în 20-22 ianuarie 2017 la VIVO Baia Mare ! VIDEO+FOTO

Gold Expo Wedding – expoziție cu vânzare dedicată nunții tale în 20-22 ianuarie 2017 la VIVO Baia Mare ! VIDEO+FOTO

Deja a devenit o tradiție în Baia Mare, târgul de nunți Gold Expo Wedding și-a deschis  porțile pentru viitorii miri , în perioada 20-22  ianuarie, în incinta centrului comercial VIVO  din Baia Mare, aducând oferte pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Este un  eveniment special pentru miriii care iși doresc o nuntă ca-n povești.

În cadrul târgului, zeci de expozanți au pus  la dispoziție ,celor interesați,  produse și servicii de înaltă calitate: costume pentru miri, rochii de mirese, inele și verighete, torturi și prăjituri, invitații de nuntă, săli de evenimente, servicii de muzică, foto-video, idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe , etc.

„Târgul de nunți Gold expo Wedding si-a deschis porțile azi pentru întregul Weekend cu oferte speciale de la invitații de nuntă , rochii de mireasă , costume pentru miri, servicii de organizare , decor, foto video , Săli de evenimente , torturi,  prăjituri si multe altele.

Pentru domnii care vor să-și suprindă viitoarea mireasă cu un inel de logodnă cu pietre prețioase , târgul de anul acesta este locul potrivit.  Vor găsi în cadrul târgului cele mai noi apariții în materie de inele de logodnă și verighete.

Viitoarele mirese sunt în centrul atenției și vor găsi oferte speciale și o gamă largă de unde își pot alege rochia mult visată.
Așadar, îi asteptăm cu drag pe viitorii miri în acest Weekend dedicat lor, în care ofertele se țin lanț.” a declarat Lucia Banyai , organizator eveniment.

O viitoare mireasă , ne-a declarat : „Am venit din timp ,aici, să găsesc rochia și de ce e mai nevoie pentru  nuntă, am venit să văd ce se oferă, nu am venit de mult , sunt în căutări, iar fericitul eveniment va fi în august.”

„Este un stand destul de complex, ne-am gândit să oferim mai multe servicii mirilor : trupă , candy bar, prăjituri, foto-video, mașină de epocă.

Asteptăm să vină mirii să ne contacteze ,este prima dată și pentru noi când venim și putem să ne desfășurăm în modul acesta. Lista de prețuri se găsește la biroul cu sediul de pe strada Nicolae Iorga nr.1, unde putem povesti despre detalii și oferte de prețuri. ” ne-a declarat reprezentantul firmei Smart Event.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.