Gold Stars Baia Mare pe podium la la Danube Cup Master Swimming Club’s Cup: 12 medalii, 6 de aur, 3 de argint si 3 de bronz.

In perioada 13-14 aprilie, trei membrii ai Asociatiei Club Sportiv Gold Stars Baia Mare au participat la Danube Cup Master Swimming Club’s Cup. La start s-au aliniat inotatori legitimati la cluburi din 9 tari. Romania a fost reprezentata de catre Delia Ana Kovacs, Stoica Octavian Sorin si Hitter Istvan, precum si de Bogdan Nicule si Liviu Bursuc, ultimii doi fiind din Cluj. Clujenii impreuna cu baimarenii au reusit sa cucereasca medalia de aur in proba de stafeta 4×50 m mixt. De asemenea, rezultatele inotatorilor baimareni sunt notabile avind in vedere ca acestia au reusit sa isi imbogateasca palmaresul cu 12 medalii, 6 de aur, 3 de argint si 3 de bronz.
Delia Ana Kovacs, categoria 40-45 de ani
locul I : 400 m liber, 400 m mixt, 50 m spate, 100 m spate, 100 m liber
locul II – 200 m spate, 200 m mixt, 200 m liber
Sorin Octavian Stoica, categoria 35-39 de ani
locul III – 800 m liber, 400 m liber, 200 m bras
Stafeta masculin: 4×50 m mixt locul I  – componenta Sorin Octavian Stoica, Hitter Istvan, Liviu Bursuc, Bogdan Nicule.
„Concursul a fost foarte bine organizat. A fost o provocare pentru noi sa participam la acest eveniment sportiv avind in vedere ca au fost prezenti sportivi de la 64 de cluburi din 9 tari. Speram ca de fiecare data sa obtinem rezultate notabile la astfel de competitii. Baietii au reusit un rezultat formidabil avind in vedere ca si-au imbunatatit timpii pe care i-au avut si chiar si-au realizat baremele pentru participarea la mondialele care vor avea loc in luna august, in Koreea „, a punctat Delia Ana Kovacs, vicepresedinte a Clubului Gold Stars Baia Mare.
Cei care au sprijinit financiar sportivii clubului baimarean sunt:
Starinst Proexpert 
Damos Trans
Dilevida Instal
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.