Grăsimea de pe burtă dispare definitiv. Medicii dezvăluie remediul foarte ieftin. foto

Grăsimea de pe burtă dispare definitiv. Medicii dezvăluie remediul foarte ieftin.foto

Cum reușesc vedetele  să arate atât de tonifiate și slabe la 40, 50 și chiar 60 de ani? Este oare vorba mereu despre liposucție scumpă și operații estetice periculoase? Potrivit lui Dr. Oz, răspunsul este NU! Deci dacă nu apelează cu toții la operații estetice pentru a continua să arate minunat, care este secretul lor? Citește în continuare, este interesant, eficient, sigur și ieftin!

Cu câteva săptămâni în urmă, în cadrul emisiunii sale, Dr. Oz a dezvăluit sfatul pe care îl dă clienților săi celebri care își doresc să slăbească repede, dar care se tem de riscul potențial al operațiilor estetice sau nu au suficient timp pentru exerciții fizice. Am fost atât de surprinși de cât de banală, ieftină și eficientă este tehnica, încât a trebuit s-o încercăm și noi și să scriem un articol despre rezultate!

Cea mai bună soluție de care nu ai mai auzit niciodată pentru slăbit

Dr. Oz a păstrat acest secret pentru slăbire, până nu demult, exclusiv pentru clienții săi celebri care plăteau foarte bine. El a afirmat că simțea că și telespectatorii lui trebuiau să știe despre asta, sătul fiind să tot audă nenumărate povești ale celor care cheltuiau mii de dolari pe suplimente dietetice scumpe sau operații periculoase care promit multe, dar de cele mai multe ori fac mai mult rău decât bine. Ca urmare, acum câteva săptămâni, el le-a dezvăluit tuturor telespectatorilor săi soluția simplă pe care anterior o împărtășise doar clienților săi celebri!

A descoperit de fapt această soluție pentru slăbire când foarte mulți dintre prietenii și clienții lui celebri îl contactau constant în speranța găsirii unei soluții pentru a fi mai slabi și pentru a-și prelungi cariera, fără a apela la operații.

 

În emisiunea sa, a afirmat că era extaziat când, după luni și luni de teste minuțioase și cercetare, echipa lui a dat peste un produs care efectiv le permite oamenilor să slăbească 20-30 kg în doar o lună. Și mai șocant – este foarte ieftin și foarte sigur! Produsul menționat în emisiunea sa este EcoSlim.

Deci, ce este?

2 ingrediente cheie pentru slăbire:

1. Extract de zmeură

2. Extract de frunze de ceai verde

Acestea sunt ingrediente naturale, care funcționează împreună pentru a arde grăsimile la nivel celular – de aceea sunt atât de eficiente.

Extract de frunze de ceai verde: 
Prima piesă a puzzle-ului pentru o slăbire reușită despre care a discutat Dr. Oz este extractul de frunze de ceai verde. Acesta accelerează oxidarea grăsimilor, îmbunătățește sistemul imunitar în timpul curei de slăbire, suprimă pofta de dulciuri.

Extract de zmeură: 
Normalizează metabolismul grăsimii. Îmbunătățește funcționarea întregului organism. Reduce nivelul de colesterol.

„Cum se folosește?”

Practic, e foarte simplu. Trebuie doar să pregătești un mix în fiecare dimineață, folosind 250 ml de apă și 2-4 picături de EcoSlim. Bea-l în loc de micul dejun și vei observa modificările vizibile din corpul tău în doar câteva zile!

Am decis să-l supunem unui test.

Indiferent cât de entuziasmați am fost de show și după ce am primit un val de scrisori, am vrut să încercăm și noi produsul, înainte de a-l lăuda. Am decis să alegem un voluntar de la birou. V-o prezentăm pe Bianca Roman, o mamă a trei copii, de 37 de ani, care a profitat de șansa de a încerca aceste picături pentru slăbire. Iată povestea ei…

Povestea Biancăi și rezultatele experimentului de 14 zile:

Bianca este o mamă a 3 copii, are 37 de ani și este de aici, din București. La fel ca majoritatea femeilor de vârsta ei, anii au început să pună kg nedorite pe corpul său. Bianca a spus că s-a oferit voluntar pentru că era foarte frustrată că nimic din ceea ce a încercat nu funcționase până atunci. A luat chiar în calcul proceduri anti-celulită foarte riscante și foarte scumpe. Aceasta era oarecum ultima soluție pentru ea.

Iată rezultatele ei…

PRIMA ZI:

După prima zi de utilizare a EcoSlim, am fost surprinsă de cât de minunat îmi simțeam corpul. Nu simțeam senzația de greutate în stomac sau dureri intestinale. Simțeam că fiecare mușchi din corp era strâns de aceste picături miraculoase. Efectiv, mi-au dat foarte multă energie și nu am mai consumat gustări nesănătoase, dar nici nu am făcut exerciții din cauza lipsei de timp.

ZIUA 5:

După cinci zile de utilizare a EcoSlim, am fost șocată de rezultatele dramatice. Slăbisem 10 kg! Am rămas uimită de rezultate și mă simțeam cu adevărat mai încrezătoare. Era o plăcere să mă privesc în oglindă, de fiecare dată!

ZIUA 14:

După 14 zile, nu doar toate îndoielile și scepticismul meu s-au risipit complet – CI ȘI GREUTATEA MEA EXCESIVĂ! Slăbisem deja 25 kg. Nu am mai simțit niciodată ca vreun produs să îmi tonifieze pielea cu o astfel de forță, indiferent cât de scump era! În acest punct, toți prietenii și familia erau șocați. Nu le venea să creadă schimbarea și erau convinși că îi mințeam despre faptul că nu am făcut liposucție!

Verdictul:

Utilizând EcoSlim poți slăbi 25 kg pe lună. Tonifică pielea de pe abdomen și șolduri, eliminând orice efect de piele lăsată, îmbătrânită sau deshidratată.

Va funcționa și pentru tine?

Pe piață, există o mulțime de produse pentru slăbit care sunt o înșelătorie, iar majoritatea dintre ele sunt ridicol de scumpe. Cu atât de multe opțiuni, este normal să fiți sceptici cu privire la rezultate, iar noi nu vrem să le promitem nimic cititorilor noștri, vrem pur și simplu să vă provocăm să faceți ceea ce a recomandat Dr. Oz în emisiune:încercați-l chiar voi!sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.