Greșeala imensă care îți usucă mâinile iarna. Trucul prin care rezolvi ușor problema

Nimic nu este mai neplăcut decât atingerea unor mâini aspre și uscate. Iarna a adus temperature scăzute și, desigur, mâini crăpate de frig. Dacă vrei să ai pielea la fel de catifelată ca eșarfa de cașmir, atunci respectă regulile pe care ți le-am scris în rândurile următoare.

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman, drept urmare nu trebuie neglijată. De aceea trebuie să avem grijă de pielea noastră în fiecare anotimp, în special iarna. Temperaturile scăzute sunt dușmanul mâinilor catifelate, însă orice bătălie poate fi câștigată. Tot ce trebuie să facem este să respectăm patru sfaturi simple de îngrijire personală, iar mâinile noastre vor fi mereu fine. În rândurile următoare, ți-am scris o listă cu regulile pe care trebuie să le aplici zilnic.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

Mâini catifelate iarna cu trucuri simple

Stai liniștit/ă, nu trebuie să cheltuiești sume enorme pentru produse cosmetice scumpe pentru a avea pielea fină. Deja ai strictul necesar acasă, iar îngrijirea mâinilor este rapidă și simplă, așa că nu trebuie să îți încarci programul cu ore speciale dedicate lor.

Hidratează constant mâinile

Principala cauza a pielii uscate este lipsa de hidratare. De aceea trebuie să folosim des creme înainte de a observa semne de deshidratare. Când folosim crema, prevenim evaporarea apei și ajutăm ţesutul cutanat să aibă un aspect suplu şi sănătos. Protecția, însă, durează doar cinci minute, așa că trebuie să aplicăm zilnic cremă hidratantă. Desigur, nu neglija unghiile şi cuticulele deoarece acestea se usucă repede din cauza temperaturilor scăzute.

Ai grijă la crema de mâini aleasă

Există o varietate de creme de mâini, care se împart în două categorii mari datorită compușilor chimici: emolienţii şi humectanţii.

Emolienţii acţionează ca un lubrifiant, umplând fisurile dintre celule. De aceea pielea devine alunecoasă după aplicarea produsului cosmetic, însă după pielea devine moale și fină. Humectanţii preiau umiditatea din jur şi o fixează pe suprafaţa pielii, crescând nivelul de hidratare al mâinilor.

Atenție la spălarea mâinilor

Spălatul mâinilor este activitate importantă, mai ales iarna. Alege mereu un săpun blând, evită să folosește apaă rece sau fierbinte, aceasta trebuie să fie călduță. Tamponează-ţi uşor mâinile cu prosopul moale, apoi aplică crema hidratantă.

Folosește mereu mănușile

Iarna, mănușile trebuie să ne însoțească peste tot! Nu doar că ne încălzesc mâinile de frig, dar și protejează piele împotriva dezhidratării. Așa că verifică să ai mereu mănușile în geantă.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.