Greşeală MORTALĂ. Nu face niciodată asta atunci când găteşti cartofi. O familie întreagă a murit din cauza acestei greşeli

Greşeală MORTALĂ. O familie întreagă a MURIT. Ce să NU faci niciodată atunci când gătesti cartofi

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Metoda de păstrare a cartofilor care poate fi fatală. Ai grijă cum depozitezi cartofii, căci pot elimina substanțe foarte periculoase pentru organismul uman.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Maria Chelysheva a trecut prin clipe de groază când a văzut că toată familia ei a murit din cauza unui banal sac de cartofi. Tânăra a văzut neputincioasă cum, rând pe rând, părinții, bunica și fratele au coborât în beci, de unde nu s-au mai întors.

Totul a început când tatăl Mariei a coborât în beci pentru a lua câțiva cartofi. Soția lui, observând că bărbatul nu se mai întoarce, l-a urmat în pivniță. Pentru că nici ea nu s-a întors, fratele Mariei s-a dus după părinții lor. Apoi a coborât bunica.

Metoda de păstrare a cartofilor a ucis o întreagă familie. Când Maria a văzut că nici părinții, fratele și bunicii nu se întorc, a sunat la poliție. Anchetatorii au descoperit că legumele începuseră să putrezească. Asta i-a transformat într-o bombă chimică.

Cartofii contin solanina (un glicoalcaloid). Are o puternică actiune toxica, chiar si in cantitati mici, fiind utilizata mai ales pentru proprietatile sale ca fungicid si pesticid. Alaturi de ea, in tuberculii de cartofi încoltiti se intalneste si chaconina, un alt glicoalcaloid. In general, continutul de solanină este direct proportional cu culoarea verde a tuberculilor (culoare dată de clorofilă), ceea ce duce la deteriorarea lor, potrivit siberiantimes.com.

Când putrezesc, concentratia de glicoalcaloizi creste si este raspandita in exterior sub forma de gaz letal, care poate ucide, cum a fost cazul familiei Chelysheva.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.