Grupul Natuzzi nu are intentia de a inchide fabrica din Baia Mare

italsofaPrefectul judetului Maramures Anton Rohian a solicitat vineri, 09.05.2014 o intalnire cu reprezentantii Italsofa din Baia Mare,  ca urmare a  zvonurilor legate de  inchiderea fabricii .

Acestia au prezentat o  informare  oficiala a grupului Natuzzi in care  se arata urmatoarele:

“  Compania nu are intentia de a inchide fabrica din Baia Mare. Aceasta posibilitate nu intra in nicio ipoteza industriala. Grupul Natuzzi a prevazut pentru stabilimentul roman ulterioare investitii functionale pentru a-si atinge obiectivele planului de afaceri pentru perioada 2014 – 2016 si pentru mentinerea capacitatii maxime de productie a fabricii din Baia Mare. In consecinta confirmam consolidarea numarului actual de angajati. Ramane total invariabil pentru furnizorii nostrii numarul de comenzi pentru bunurile si serviciile pe care le asigura si care sunt prevazute in contractele in vigoare la momentul actual.

De aceea dorim sa confirmam tuturor  intentia noastra ferma da a continua sa muncim aici cu aceeasi vointa care ne-a caracterizat de la inceput si intentionam in continuare sa consolidam  raportul de incredere care ne leaga de colaboratori, autoritatile locale ale orasului Baia Mare si furnizorii nostri. „ – se arata in informare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.