Guvernul Ponta este singurul guvern care a dovedit cu fapte că îi pasă de Maramureș!

Avem primul Guvern, acest Guvern condus de Victor Ponta, care și-a întors fața către Maramureș cu bani, cu fonduri, nu doar cu promisiuni neonorate cum au făcut guvernele anterioare. Avem canalizare în fața caselor în comunitățile maramureșene, avem aducțiuni de apă, avem drumuri comunale, avem poduri și podețe.

Sunt foarte multe proiecte finanțate de Guvernul României și vorbim de o alocare financiară de 10 milioane de euro care au venit în Maramureș, în 2014, pentru drumuri naționale și comunale. Este chiar mai mult decât am sperat, este cea mai mare sumă primită vreodată de județul Maramureș, o sumă istorică pentru fiecare program existent.

Mă bucur că avem sprijin din partea Guvernului pentru proiecte începute în 2007, 2008, 2009, 2010, proiecte semnate de foștii miniștri care nu au trimis niciodată banii către Maramureș. Acești bani au intrat efectiv în economia reală a județului și sunt mândru să afirm că îl susțin pe Victor Ponta la președinția României, fiindcă susțin un român, un român care s-a dovedit și un prieten al Maramureșului.

Și sunt mândru că sunt, de asemenea, român!

Gabriel Zetea, vicepreședinte al Consiliului Județean și președinte PSD Maramureș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.