Hagi in razboi total cu presedintele FRF!

sport-Hagi-1_b94a96f6e2Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist roman din ultimele decenii, este negru de suparare dupa ultimele declaratii ale presedintelui FRF, Razvan Burleanu.

„Regele” considera ca a fost jignit grav de urmasul lui Mircea Sandu si nici nu vrea sa auda de o impacare cu acesta.

„Vreau sa stiu daca Burleanu m-a facut misogin pentru ca mi se pare o jignire foarte mare. Am o varsta, o familie, bazele mele pleaca de la familie, de aceea spun ca jignirea este foarte mare. Nu-mi place sa vorbesc gratuit. Am ramas dezamagit sa fiu jignit de presedintele FRF.

In momentul in care Razvan Burleanu a spus ce a spus despre mine eram cu fetita de fata. Simt ca ni se pune pumnul in gura ca sa nu mai vorbim. Am ajuns sa-mi doresc sa nu mai vorbesc”, a spus Gica Hagi la DigiSport.

Razvan Burleanu da de pamant cu Hagi

Conflictul dintre cei doi a izbucnit in momentul in care Hagi a declarat ca „fotbalul romanesc se duce de rapa” intrucat FRF asteapta un raspuns din partea „unei domnisoare in bikini”.

Burleanu ii arunca manusa lui Hagi: Vreau sa ne intalnim

Patronul Viitorului se referea la cehoaica Marketa Haindlova, cea care a fost dorita in functia de director al departamentului de Relatii Internationale din cadrul FRF.

Dupa aceasta remarca, Burleanu l-a acuzat pe Hagi de misoginism in cadrul unei conferinte de presa a FRF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.