Handbal – Champions League revine la Baia Mare

Miercuri, 15 octombrie a.c, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş s-a desfăşurat şedinţa de cooperare cu reprezentanţii instituţiilor/structurilor care au atribuţii în organizarea măsurilor de ordine şi siguranţă cu ocazia meciului internaţional de handbal dintre echipele H.C. Municipal Baia Mare şi MKS Selgros Lublin (Polonia), meci care se va desfăşura în data de 17 octombrie a.c., începând cu ora 17:00, la Sala Polivalentă “Lascăr Pană”.

La şedinţă au participat reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, Poliţiei Municipiului Baia Mare, Direcţiei Poliţiei Locale Baia Mare, H.C. Municipal Baia Mare şi  S.C. Quick Securyti S.R.L.

La şedinţa organizată s-a avut în vedere implicarea instituţiilor/structurilor care au atribuţii în asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică necesare desfăşurării în condiţiilor optime de a meciului, clarificarea aspectelor privind măsurile de ordine şi siguranţă în interiorul sălii, stabilirea responsabilităţilor specifice, precum şi obligaţiile organizatorului şi forţelor de ordine implicate.

Fiind un meci inetrnaţional, măsurile de ordine şi siguranţă au fost dimensionate şi în funcţie de interesul manifestat de publicul băimărean pentru meciurile echipei locale. Conform organizatorului, sunt aşteptaţi aproximativ 2000 spectatori băimăreni, având un comportament paşnic, nefiind înregistrate evenimente din punct de vedere al ordinii publice la meciurile anterioare. Cu toate acestea, în rândul suporterilor băimăreni se află şi 2 persoane care sunt sub interdicţia accesului la meciurile de handbal.

Accesul spectatorilor va fi permis în Sala polivalentă „Lascăr Pană” începând cu orele 15.00, în baza documentelor de acces deţinute.

Pentru asigurarea unui climat civilizat şi evitarea aplicării măsurii interzicerii accesului la competiţia sportivă pe o perioadă determinată de timp, recomandăm iubitorilor de sport din municipiu să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, să nu desfăşoare acţiuni naţionaliste, să nu consume substanţe interzise sau  băuturi alcoolice care pot genera comportament deviant şi să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică asigurate premergător, pe timpul şi după desfăşurarea meciului de handbal.

Jandarmii din cadrul dispozitivelor de ordine publică vor urmări şi acţiona ca meciul de handbal să se desfăşoare în condiţii optime şi credem, fără evenimente.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.