Handbal de inalta clasa in Baia Mare

La sfarsitul acestei saptamani, publicul maramuresean si nu numai, va avea sansa sa vada la munca, echipa campioana si noile achizitii. Va fi un regal handbalistic, mai ales ca la acest turneu, participa echipe foarte puternice.Echipa orasului Baia Mare, isi doreste sa ajunga la turneul final al Ligii Campionilor. Jucatoarele sosite, dupa terminarea campionatului, sunt foarte valoroase iar rezultatele obtinute in ultima perioada, sunt remarcabile.

Echipa aceasta va trebui sa lupte pe mai multe fronturi: campionat, Cupa Romaniei si Liga Campionilor.

In campionat doar CSM Bucuresti , poate sa se lupte la campionat. Cu un antrenor foarte bun, cu un buget consistent, anul acesta in varianta cea mai optimista, poate, ocupa locul al doilea. Pentru ca, echipa orasului Baia Mare, se poate lupta pe mai multe fronturi, deoarece este concurenta pe posturi.

Acest turneu reprezinta un bun prilej, pentru echipa locala, sa vada la ce nivel este si daca asteptarile sunt justificate, pentru obiectivul european propus.

Publicul baimarean este dornic sa vada echipe de top din Europa, in Baia Mare. In acelasi timp, publicul local, este un fin cunoscator al jocului de handbal. Nu numai ca acest oras are trecut  in performanta handbalistica europeana dar are si prezent cu aceasta echipa de handbal.

Sportul maramuresean a renascut. Este un fenomen inbucurator. Echipa de rugby, este in lupta pentru titlu, echipa de handbal, are sanse mari sa castige toate competitiile interne, iar pe plan international sa se afirme. Existand posibilitatea sa vina langa echipa investitori cu nume sonore.Daca performantele nu se vor lasa asteptate.Echipa de handbal masculin, Minaur, avand la timona un mare antrenor poate avea rezultate notabile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.