Handbal feminin: România s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial Under-18

Selecționata României s-a calificat ”en fanfare” în semifinalele Campionatului Mondiale de handbal feminin Under-18, din Macedonia, după ce a surclasat, miercuri, la Ohrid, formația Olandei cu scorul de 36-22 (22-12), în sferturile de finală.

România va juca în semifinale cu câștigătoarea meciului dintre Brazilia și Muntenegru (miercuri, ora 15,30), meciul fiind programat vineri, tot la Ohrid, de la ora 18,00.

Echipa antrenată de Aurelian Roșca și Gavril Kozma a controlat categoric meciul cu Olanda, care eliminase surprinzător în optimi formația Ungariei, iar la pauză tricolorele aveau un avantaj de zece goluri, care a crescut în repriza secundă până la 16 goluri, 35-19 (min. 55), pentru ca scorul final să fie de 36-22.

Bianca Maria Bazaliu a fost cea mai bună marcatoare a formației noastre, cu 12 goluri, celelalte fiind semnate de Cristina Laslo — 9, Lorena Ostase — 3, Alexandra Dindiligan — 3, Andreea Taivan — 2, Oana Maria Bucă — 2, Dana Abed-Kader — 2, Alina Ilie — 2, Iulia Maria Andrei — 1. Annika Noordink a fost cea mai bună realizatoare a batavelor, cu 5 goluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.