HCM are 15 jucătoare în lot pentru meciul de la Larvik

Cu 15 jucătoare, dintre care trei portari, a plecat campioana României, HCM Baia Mare, spre Norvegia ieri, la orele prânzului, echipa antrenată de Buceschi şi Kovacs ajungând în jurul orei 23.00 la Larvik, acolo unde sâmbătă, de la ora 19.15 (ora României), HCM Baia Mare va întâlni Larvik HK în a patra etapă din grupa D a Ligii Campionilor.

Indisponibile pentru acest joc sunt Oltean, Geiger, Abbingh, Diniş Vartic. Pe această listă s-a adăugat Do Nascimento, căreia problema mai veche de sănătate i-a recidivat în urma partidei de la Metz, ea fiind în prezent în Bucureşti pentru tratament. În Bucureşti pentru recuperare după accidentarea suferită în partida cu novegiencele s-a aflat şi Davydenko, doar că aceasta s-a alăturat azi lotului băimărencelor pentru deplasarea la Larvik, în speranţa că va putea fi utilizată.

Lista problemelor de sănătate nu se termină, însă, aici. Eliza Buceschi acuză probleme la tendonul lui Achile, în timp ce Timea Tătar a suferit o entorsă, ambele fiind, de altfel, menajate în meciul cu CSM Unirea Slobozia jucat miercuri seara în Liga Naţională.

În aceste condiţii, lotul cu care HCM a făcut deplasarea în Norvegia este următorul: Ungureanu, Arenahrt, Cetăţeanu – portari; Ardean Elisei, Herrem – extreme stânga; Buceschi, Szucs, Tiron – interi stânga; Marin – centru; Tătar, Makeeva, Lobach – pivoţi; Davydenko, Gjeorgjievska – interi dreapta; Nechita – extremă dreapta.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. succes fetele,succes Ungureanu, Arenahrt, Ardean Elisei, Szucs,MarinTătar, Makeeva, Davydenko,Nechita , Buceschi,Tiron

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.