HCM Baia Mare a învins HC Zalău, scor 30-24

Partida s-a desfăşurat într-un meci în devans din etapa a 11-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. La ultimele două deplasări în Baia Mare, antrenorul echipei HC Zalău n-a fost prezent la sală.
Campioana României a reuşit însă să strângă rândurile şi să învingă HC Zalău cu 30-24, într-un meci în devans din etapa a 11-a a Ligii Naţionale.

A fost pentru prima dată în ultimele patru partide când Gheorghe Tadici a fost pe banca tehnică la HC Zalău. La precedentele trei jocuri, antrenorul a fost suspendat, astfel că a stat în tribună sau nu a intrat în sală, aşa cum a fost şi cazul ultimelor două deplasări în Baia Mare. Faţă de întâlnirile din anii precedenţi, disputa Baia Mare – Zalău nu a mai avut tensiune. Diferenţa de valoare dintre loturile celor două formaţii este destul de importantă, astfel că formaţia sălăjeană a jucat doar pentru a limita proporţiile scorului.

Antrenorul echipei HCM a utilizat în acest meci mai mult jucătoarele care au avut mai puţine minute în ultimele două partide oficiale, cu Dunărea Brăila şi Metz. În echipa băimăreană şi-a făcut reapariţia şi Claudia Cetăţeanu, portarul de 38 de ani, care a oferit ceva sare şi piper partidei, prin câteva parade consecutive la începutul părţii secunde.

HCM Baia Mare a mai suferit o mare pierdere: Do Nascimento. Brazilianca a recidivat după accidentarea din vară la meciul cu Metz şi va lipsi o perioadă mai lungă de pe teren.

În urma acestui rezultat cu HC Zalău, HCM Baia Mare s-a desprins la 3 puncte de SCM Criaova, care vineri va juca pe terenul echipei CSM Cetate Deva.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.