HCM Baia Mare a plecat azi spre Slobozia, pentru meciul cu CSM Unirea

În a 12-a etapă din Liga Naţională, penultima din tur, HCM Baia Mare va evolua mâine, cu începere de la ora 16.45, în compania CSM Unirea, în Slobozia. O destinaţie spre care campioanele României au pornit în această dimineaţă, urmând ca – în această după-masă – să efectueze un antrenament în sala de joc.

HCM Baia Mare este liderul clasamentului, cu cele 30 de puncte de până acum. Cele mai recente au fost obţinute în urma succesului repurtat în detrimentul celor de la HC Zalău, la scorul de 30-24. Adversarele de mâine ale băimărencelor au pierdut cu 23-33 meciul disputat în deplasare la Corona Braşov în etapa precedentă. Cu 12 puncte, ocupă locul 8 în clasament.

„Cred că publicul va fi destul de numeros pentru că, ştim şi noi, atunci când vine o echipă campioană, o echipă cu multe jucătoare de lot naţional (din România sau din alte ţări), toată lumea vrea să vadă handbal, toata lumea vrea să vadă spectacol. Sperăm să jucăm cât mai bine, să obţinem victoria şi să terminăm partida fără jucătoare accidentate”, a declarat antrenorul HCM-ului, Costică Buceschi.

Meciul va fi arbitrat de cuplul Tiberiu Dobre şi Mihai Potârniche şi va fi transmis în direct de DigiSport.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.