HCM Baia Mare – CSM Bucureşti, un derby cu casa închisă

HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti îşi măsoară forţele duminică, în a noua etapă din Liga Naţională. Un derby aşteptat nu numai de cele două echipe, dar şi de suporterii acestora, sala sporturilor urmând să fie arhiplină duminică, la ora confruntării pentru care băimărencele anunţă că sunt pregătite.

HCM Baia Mare abordează confruntarea de duminică după victoria cu 31-22 înregistrată în deplasarea de la HCM Râmnicu Vâlcea. Cu 21 de puncte, campioanele au trecut pe locul 1 în clasament după etapa a opta. CSM Bucureşti vine în Baia Mare după victoria cu 25-19 obţinută acasă în detrimentul braşovencelor de la Corona. Cu 20 de puncte, CSM-ul deţine acum a treia poziţie de ierarhie.

„Ştim că sunt aşteptări foarte mari pentru această partidă. Dar noi ne aşteptăm următorul adversar aşa cum o facem de fiecare dată. Ştim că sunt o echipă puternică, dar şi noi suntem o echipă puternică. Aşa că ne antrenăm din greu pentru a fi gata de luptă”, a declarat Barbara Arenhart.

„Suntem pregătite atât mental, cât şi fizic. Sperăm să facem un joc bun. Cred că va fi cel mai greu meci din acest campionat. Ştim că întâlnim o echipă puternică, o echipă cu jucătoare experimentate, dar noi avem şi publicul de partea noastră şi cred că va fi un foarte mare atu”, a spus Luciana Marin.

Biletele s-au epuizat rapid, astfel încât partida se va disputa cu casa închisă.

„Să vedem cum se descurcă CSM Bucureşti în faţa a trei mii de spectatori şi a unei echipe care va juca totul pe cartea victoriei”, a spus Costică Buceschi.

Meciul are loc de la ora 17.15 şi va fi transmis în direct de DigiSport 1. Vor arbitra Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu. Observator FRH a fost delegat Octavian Pripas. Accesul la meci se face pe bază de abonament sau bilet.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.