HCM Baia Mare – HCM Roman, primul meci oficial al lui Do Nascimento la campioana României

„Cred că este echipa cu care ne-am întâlnit cel mai des în anul calendaristic 2014. Am jucat în cupă, în supercupă, în campionat”, a declarat Costică Buceschi despre HCM Roman, gruparea cu care HCM Baia Mare se confruntă mâine, de la 11.30, în a şaptea etapă din Liga Naţională.

În 2014, cele două adversare de mâine s-au luptat direct pentru două trofee, ambele revenindu-le băimărencelor: Cupa României, după finala câştigată la Târgovişte la scorul de 23-21, respectiv Supercupa României, după finala în care HCM s-a impus la Braşov cu 25-22.

Revenind la campionat, HCM Baia Mare s-a impus în etapa precedentă cu 41-21 la Târgu Mureş, în timp ce HCM Roman a făcut egal la 22 cu Corona Braşov. Băimărencele au 15 puncte şi sunt pe locul 3, HCM Roman are cu patru puncte mai puţin şi ocupă locul 6.

„O echipă cu jucătoare masive, luptătoare. Seamănă ca şi înălţime şi forţă cu echipa noastră. Acum ştiţi cum e, în Baia Mare pronosticul trebuie să plece de la 1 solist”, a mai spus Costică Buceschi.

În jocul de mâine, Alexandra Do Nascimento va debuta în joc oficial pentru HCM Baia Mare: „Este jucătoarea pe care o aşteaptă toată lumea şi care mi-a lipsit foarte mult în special după accidentarea lui Melinda Geiger”, a informat Buceschi.

Partida va fi condusă de Cristina Năstase şi Simona Stancu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.