HCM Baia Mare joacă azi la Deva pentru a treia victorie din Liga Naţională

HCM Baia Mare joacă azi la Deva, de la ora 14.30 (meci transmis în direct de Digisport), campioana României va întâlni CSM Cetate Devatrans. Cei de la HCM vizează în această partidă contând pentru a treia etapă din Liga Naţională nu numai victoria, dar îşi doresc să o obţină într-o manieră care să demonstreze adevărata „stofă” a echipei.

Băimărencele abordează întâlnirea de azi după victoria cu 30-20 repurtată în compania celor de la CSM Ploieşti, în timp ce echipa din Deva a pierdut cu 19-36 partida jucată cu Corona Braşov în deplasare. Ambele echipe au, în consecinţă, ceva de demonstrat în jocul de mâine. Campioanele, în ciuda succesului la scor, nu au mulţumit prin maniera de joc, în timp ce handbalistele din Deva vin după un eşec usturător.

„Echipa din Deva este un adversar dificil, care şi anul trecut competiţional a pus multe probleme multor echipe. Au o jucătoare foarte bună, Cartaş, care aproape an de an se bate pentru titlul de golgheteră. Baia Mare, însă, este Baia Mare şi cu orice adversar trebuie să pornim de la ideea de victorie. Aşa că mergem să câştigăm, nici nu se pune problema. Sperăm să o facem de o manieră mult mai elegantă decât am făcut-o în partida precedentă”, a declarat antrenorul băimărencelor.

Meciul va fi arbitrat Mihai Pârvu şi Alin Stamatoiu, delegat din partea FRH este Doru Dordea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.