HCM Baia Mare merge la Ploieşti, pentru prima partidă în deplasare din 2015

4HCM Baia Mare are prima deplasare din 2015 la Ploieşti, acolo unde – duminică – va întâlni CSM din localitate în partidă programată de a doua etapă a returului. HCM Baia Mare ocupă locul 1 în clasament cu 39 de puncte, în timp ce echipa din Ploieşti este pe locul 7 cu 18 puncte. În tur, scorul a fost 30-20 (13-10) pentru HCM Baia Mare.

Ambele echipe au început cu prestaţii bune returul. Doar că, dacă băimărencele au învins pe propriul teren cu 28-15 SCM Craiova, ploieştencele au pierdut la Braşov, cu 21-22, partida cu Corona – tocmai adversarul pe care campioana îl va întâlni în 21 ianuarie în primul joc din Cupa României. „Un meci pe care trebuie neapărat să îl câştigăm, un test util pentru meciul contra Braşovului, din cupă. Un adversar incomod”, a considerat Paula Ungureanu. „Am văzut meciul lor cu echipa din Braşov: cred că ne aşteaptă o misiune dificilă. Dar consider că şi noi facem aici, în Baia Mare, o treaba bună: am arătat asta în meciul cu Craiova”, a declarat Barbara Arenhart.

După cantonamentul efectuat de CSM Ploieşti în Slovenia şi meciul cu Corona din prima etapă de retur, adversarul de duminică al băimărencelor nu este nici pe departe o necunscută pentru antrenorii sloveni ai HCM-ului. „Nu îmi doresc decât ca fetele să respecte ceea ce am antrenat şi să văd în joc tot ceea ce am pregătit”, a spus Tone Tiselj.

Melinda Geiger, Luciana Marin, Adriana Nechita, Laura Oltean şi Geta Diniş Vîrtic sunt jucătoarele indisponibile pentru acest meci. „Avem destule jucătoare cât să ne permitem să fim agresivi pe toată durata partidei”, a spus Tiselj.

Meciul dintre CSM Ploieşti şi HCM Baia Mare este planificat pentru duminică, 18 ianuarie, de la ora 20.30, şi va fi transmis de Digi Sport. Vor arbitra Marius Brebu şi Bogdan Ciobea, ambii din Argeş.

HCM porneşte la drum spre Ploieşti mâine dimineaţă. După partida de duminică seara din etapa 15 a Ligii Naţionale, băimărencele vor rămâne la Ploieşti. Vor pleca spre Braşov luni dimineaţa. Atât luni, cât şi marţi, HCM-ul are câte un antrenament în Braşov. Miercuri seara, băimărencele întâlnesc Corona în optimile Cupei României, începând cu ora 18.00. Imediat după meci, campioana va reveni acasă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.