HCM Baia Mare va juca primul amical cu DVSC TVP Debrecen, în 1 august, la Cluj

Primele meciuri amicale pe care HCM Baia Mare le va juca în această vară sunt programate în cadrul unui turneu internaţional care se va disputa in sala sporturilor „Horia Demian” din Cluj. Primul adversar al campioanei României în campania de pregătire a sezonului 2014-2015 este DVSC TVP Debrecen, o grupare cu care băimărencele se vor confrunta în 1 august, începând cu ora 20.00. Va urma, în 8-10 august, Memorialul „TOMÁŠ JAKUBČO”, la Michalovce.

La ediţia 21 a acestui turneu, pe lângă echipa gazdă, Iuventa (care este atât campioana Slovaciei, cât şi a campionatului comun organizat de Slovacia şi Cehia), şi HCM Baia Mare, mai participă Astrakhanocka Astrakhan, echipa din Rusia care a făcut în această vară cele mai mari investiţii şi care va evolua în Cupa EHF, şi DVSC Debrecen din Ungaria.

În 15-17 august va fi turneul din Baia Mare, pentru ca ultimele jocuri de pregătire să se dispute la turneul din Budapesta, în 22-24 august, acolo unde băimărencele vor evolua în compania Siófok KC – Galerius Fürdő (Ungaria), WHC Radnicki Kragujevac – campioana Serbiei şi FTC-Rail Cargo Hungaria – vicecampioana Ungariei. Ultimele două echipe vor evolua în grupele preliminare ale Ligii Campionilor.

Programul turneului de la Cluj – primul pe agenda
HCM Baia Mare

Vineri, 1 august
ora 18.00: „U” Jolidon – HC Zalău
ora 20.00: HCM Baia Mare – DVSC TVP Debrecen

Sâmbătă, 2 august
ora 11.00: „U” Jolidon – DVSC TVP Debrecen
ora 13.00: HC Zalău – HCM Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.