HCM Baia Mare, a câştigat cu 33-21 (14-12) la Slobozia

HCM Baia Mare a câştigat cu 33-21 în faţa echipei CSM Slobozia, în primul meci al etapei a 12-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. În urma acestui rezultat, campioana României s-a desprins la trei puncte în faţa echipei SCM Craiova.

 Echipa pregătită de Costică Buceschi se află în faţa unui nou tur de forţă în această săptămână, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni. HCM a avut o deplasare foarte lungă în România, la Slobozia, pentru meciul de campionat cu echipa local CSM Unirea, iar apoi va pleca direct în Norvegia, pentru meciul cu Larvik din Liga Campionilor, programat sâmbătă. Baia Mare a trecut la pas de primul examen, scor 33-21, cu Slobozia nu se punea decât problema scorului. Cu această ocazie, antrenorul a dat şansa de a intra în teren fiecărei jucătoare. Mai puţin stranierelor Davydenko şi Nascimento, care nici nu au făcut deplasarea, ci au rămas la recuperare în Bucureşti.

Partea cea mai dificilă acum urmează, un meci cu Larvik, o echipă care pare invincibilă în Grupa D a Ligii Campionilor. Trupa lui Costică Buceschi visează însă la o victorie, chiar dacă este conştientă că îi va fi mult mai greu decât la jocul tur, când nordicele s-au impus în Baia Mare cu 24-23. În plus, HCM are şi probleme de efectiv. Pe lângă mai vechile indisponibilităţi, Oltean, Geiger, Abbingh, Vârtic, pe listă au mai apărut trei jucătoare: Davydenko, Tătar şi Nascimento. Ultima nu are nicio şansă să se recupereze până la startul partidei de sâmbătă, astfel că nici nu va face deplasarea în Norvegia. În schimb, Buceschi speră să le aibă apte de joc pe Davydenko şi Tătar. Rusoaica are glezna umflată, în timp ce pivotul echipei a acuzat o entorsă uşoară.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.