HCM Baia Mare vizează la Braşov calificarea în sferturi şi o revanşă în faţa Coronei

hcmHCM Baia Mare joacă mâine la Braşov, în compania echipei ASC Corona 2010, meci decisiv din optimile Cupei României. Pe lângă miza dată de calificarea în sferturi, partida mai are o conotaţie pentru campioane, la Braşov HCM-ul suferind singura înfrângere din turul Ligii Naţionale. Cu gândul la calificare, dar şi la revanşă, băimărencele vizează în jocul cu Corona numai victoria.

Începutul returului Ligii Naţionale a adus HCM-ului două victorii clare: 28-15 cu SCM Craiova şi 31-22 la CSM Ploieşti. Pentru Corona, în schimb, anul 2015 a început cu o victorie cu emoţii (22-21 contra CSM Ploieşti) şi a continuat cu un egal (27-27 la CSM Cetate Devatrans).  Meciurile braşovencelor au fost atent analizate de Tone Tiselj, acesta necăzând în capcana de a-şi subestima adversarul: „Braşov are un antrenor bun şi multe jucătoare din echipa naţională. Este o grupare bine acoperită pe fiecare post. Brădeanu este o handbalistă pe care eu o respect în mod deosebit: este unul dintre cei mai buni conducători de joc din România din toate timpurile”, a declarat Tone Tiselj.

Cea mai recentă întâlnire oficială dintre cele două adversare de mâine s-a consumat tot în sala sporturilor „D. P. Colibasi”, în etapa 5 din turul Ligii Naţionale. Atunci, victoria a revenit in extremis gazdelor, la scorul de 29-28 (13-15). Barbara Arenhart nu a uitat acea primă şi singură înfrângere din campionatul României: „Simţim că acum este momentul nostru: este rândul nostru să câştigăm! Nu vom accepta niciun alt rezultat!”

Partida dintre ASC Corona 2010 Braşov şi HCM Baia Mare are loc mâine, începând cu ora 18.00, în sala sporturilor „D. P. Colibaşi”, şi va fi arbitrată de bucureştenii Constantin Din şi Sorin Dinu. Meciul va fi transmis în direct de DigiSport.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.