HCM Baia Mare – WHC Radnicki Kragujevac 30-22 (18-10) în turneul de la Budapesta

Băimărencele de la HCM au început cu victorie turneul de la Budapesta, trecând cu 30-22 (18-10) de WHC Radnicki Kragujevac. Doar în primele 13 minute ale meciului a fost vorba despre echilibru, după care jocul a fost la discreţia campioanelor României, asta în ciuda faptului că antrenorul Costică Buceschi a rulat întregul lot avut la dispoziţie şi a testat şi unele inovaţii, atât în atac, cât şi în apărare. A fost al nouălea amical disputat de campioana României în această vară, a noua victorie.

HCM Baia Mare a debutat cu dreptul la ultimul turneu de verificare, în Budapesta, învingând azi cu 30-22 (18-10) WHC Radnicki Kragujevac. În minutul 13 era egal la 5, după care băimărencele se desprind pas cu pas, în minutul 20 fiind 12-6, pentru ca la pauză HCM-ul să beneficieze de un avantaj de opt goluri (18-10), o diferenţă care se menţine şi la fluierul final: 30-22. Toate jucătoarele au evoluat în această partidă, Costică Buceschi testând şi formule inedite pentru ambele faze, dat fiind că, de marţi, încep confruntările oficiale.

HCM Baia Mare: Arenhart (5 intervenţii, a apărat inclusiv o aruncare de la 7m), Ungureanu (9, inclusiv două aruncări de la 7m) – Ardean Elisei 4, Gjorgjijevska 4, Davidenko 3 (1), Tiron 3, Buceschi 3, Herrem 2, Nechita 2, Makeeva 2, Tătar 2, Szucs 2, Oltean 1, Marin 1, Artsiukhovich 1.

Diniş Vârtic, Abbingh, Geiger şi Do Nascimento (cu probleme de sănătate), Dumanska şi Lobach (cu probleme de viză) şi  Cetăţeanu sunt jucătoarele de la HCM care nu au făcut deplasarea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.