HCM Minaur a efectuat primul antrenament din 2015

sigla-minaur-mareHCM Minaur a efectuat primul antrenament din 2015, care s-a desfășurat în sala de forță a Sălii Poldivalente “Lascăr Pană”.

După această pauză competițională, singura noutate din lotul echipei noastre este interul dreapta băimărean Daniel Mureșan. Acesta a evoluat ultima dată la Potaissa Turda.

De la primul antrenament au lipsit Steffen Stegavik (va ajunge zilele acestea în România), Ivan Milas (se pregătește cu naționala Bosniei pentru Campionatul Mondial) și Paul Simulescu (se pregătește la naționala de tineret pentru calificările la Campionatul Mondial).

Primul meci oficial din noul an este pe 28 ianuarie, atânci când HCM Minaur va întâlni în deplasare echipa CSU Politehnica Timișoara. Meciul va conta pentru etapa a XVI-a din Liga Națională. Echipa noastră a încheiat anul 2014 pe primul loc, la egalitate de puncte (27) cu HC Odorhei.

De asemenea, HCM Minaur participă și în sferturile de finală ale Cupei României, unde va întâlni în dublă manșă pe Dinamo București. Primul meci se va juca în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” pe 4 februarie, urmând ca returul să se joace trei zile mai târziu, la București.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.