HCM Minaur a început cu o înfrângere faza finală a Playout-ului

hcminaurAstăzi, HCM Minaur a pierdut primul meci din faza finală a Playout-ului, scor 25-27, pe teren propriu în fața Politehnicii Timișoara. La pauză timișorenii au avut un avantaj de un singur gol, scor 12-13. Pentru echipa noastră, cel mai bun jucător a fost Andrei Grasu, cu 11 goluri marcate, în timp ce la oaspeți portarul Tudor Stănescu a ieșit în evidență, având 20 de intervenții salvatoare pentru echipa sa.

Începutul primei reprize a fost destul de sărac în goluri, cele două echipe mergând de la egal la egal. În minutul 12 s-a marcat cel mai frumos gol din această partidă, în urma unei aeriene inițiată de Srdjan Gavrilovic și finalizată de Andrei Grasu. La mijlocul primului act, cele două echipe au fost la egalitate, scor 7-7. Din acest moment, oaspeții din Timișoara au avut permanent un gol avantaj, diferență care s-a consemnat și la sfârșitul reprizei, scor 12-13.

Politehnica Timișoara a început mult mai bine mitanul secund, și s-a distanțat la cinci golui (12-17, minutul 35). La mijlocul reprizei secunde, cu suportul publicului din Sala Polivalentă “Lascăr Pană”, Minaur a revenit în joc, reușind să marcheze cinci goluri consecutive, egalând astfel Timișoara la 19. Echipa din Timișoara a preluat din nou conducerea în urma unor greșeli în atac pentru echipa noastră și a părut că se apropie de o victorie lejeră, însă HCM Minaur s-a apropiat de timișoreni la un singur gol în ultimul minut prin golul marcat de Elvis Acsinia, și finalul părea destul de interesant, dar timișorenii au gestionat foarte bine ultimele secunde și au reușit să marcheze, obținând astfel victoria, scor 27-25.

Următorul meci pentru echipa noastră va fi pe 14 mai, când vom juca în deplasare la Steaua București. Partida se va disputa în cadrul etapei cu numărul trei din faza finală a Playout-ului pentru locurile 7-9.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.