HCM Minaur a remizat pe terenul echipei CSA Steaua Alexandrion București, scor 29-29

minaurHCM Minaur a remizat pe terenul echipei CSA Steaua Alexandrion București, scor 29-29. Este al doilea egal pentru echipa noastră cu echipele din București, după ce în prima etapă a remizat pe teren propriu cu Dinamo București, La pauză, Steaua a avut un avantaj minim, de un gol, scor 17-16.

PRIMA REPRIZĂ

Steliștii au început mai bine meciul și au condus după cinci minute de joc cu 3-2, însă HCM Minaur a preluat imediat conducerea, iar pe fondul unor intervenții foarte bune a lui Răzvan Pop, s-a distanțat la patru goluri, scor 4-7, prin dublele lui Bera și Ghiță.

După un timp de odihnă cerut de antrenorul gazdelor, Ovidiu Mihăilă, CSA Steaua a revenit pe tabelă și a reușit să restabilească egalitatea la mijlocul reprizei, iar mai apoi au preluat din nou conducerea cu cinci minute înainte de pauză, scor 14-13. La vestiare, steliștii au intrat la cabine cu un avantaj minim, scor 17-16.

REPRIZA SECUNDĂ

Steliștii au început mai bine actul secund și s-au distanțat rapid la trei goluri (21-18 min. 35), pentru ca la mijlocul reprizei Minaur să se apropie la doar un gol, scor 25-24, iar în minutul 46 să egaleze la 25. Cu cinci minute înainte de final, CSA Steaua Alexandrion a avut un avantaj de două goluri, scor 28-26. Lars Walther a cerut timp de odihnă, iar imediat după reluare, HCM Minaur a egalat la 28. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 29-29.

MECIUL URMĂTOR

În următoarea etapă de Liga Națională (a cincea), HCM Minaur va întâlni pe teren propriu echipa Politehnica Timișoara.

DISEARĂ AFLĂM ULTIMA ECHIPĂ DIN GRUPA DE EHF VELUX CHAMPIONS LEAGUE

HCM Minaur va afla diseară ultima echipă ce completează grupa ei din EHF Velux Champions League. În finala turneului de calificare se vor întâlni Elverum Handball (Norvegia) și Alpla HC Hard (Austria).

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.