HCM Minaur, în tratative cu antrenorul Lars Walther

În urma informațiilor apărute în cursul zilei de ieri în presa locală și națională, conducerea HCM Minaur confirmă faptul că suntem în negocieri avansate cu antrenorul danez Lars Walther.

Născut pe 15 octombrie 1965, Lars Walther are un CV impresionant, atât ca jucător, cât și ca antrenor. Cariera de antrenor și-a început-o în Danemarca, prima lui echipă fiind Virum Sorgenfri (2001/2002). A mai antrenat ROAR Roskilde (Danemarca), SG Flensburg Handewitt, Eintracht Hildesheim și TV Emsdetten (Germania), Gorenje Velenje (Slovenia), Conversano (Italia), iar ultima dată a antrenat în perioada 2010-2013 formația poloneză Orlen Wisla Plock, unde l-a avut elev pe fostul jucător al Minaurului, Valentin Ghionea.

Printre performanțele atinse de Lars se numără un titlu de campion în Polonia cu Wisla Plock (2011), dar și numeroase medalii de argint câștigate cu echipele pe care le-a antrenat. Pe plan internațional, Lars Walther a ajuns în 2006 cu formația slovenă Gorenje Velenje până în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

În acest moment, Lars Walther nu este oficial noul antrenor al echipei, deoarece mai trebuie puse la punct ultimele detalii ale contractului. În momentul în care Lars Walter va semna contractul cu echipa noastră, va fi publicat un comunicat pe site-ul oficial www.minaur.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.