HCM Minaur – Reunirea lotului va avea loc pe 16 iulie. Sunt planificate trei turnee!

HCM Minaur se va începe pregătirile pentru sezonul 2014/2015 în 16 iulie, de la ora 10:00, la Sala Sporturilor “Lascăr Pană”. Începând din acest sezon, echipa va fi antrenată de Lars Walther.

În această vară, lotul echipei a suferit mai multe modificări. Au venit la echipă Ivan Milas, Janko Kevic, Steffen Stegavik, Pablo Martinez Chavez, Antonio Pribanic, Milan Mirkovic, Răzvan Pop și Péter Tatai. În noul sezon, nu vor mai evolua pentru echipa noastră Ionuț Irimuș, Bogdan Baican, Simion Crăciun, Alin Bondar, Andrei Draghici, Răzvan Udriștioiu, Călin Leordean, Devid Munea și Elvis Acsinia.

HCM Minaur va efectua antrenamente pe plan local în perioada 16 iulie – 26 iulie, urmând ca în perioada 27 iulie – 1 august echipa să efectueze un cantonament în Velenje (Slovenia). În cadrul acestui cantonament, HCM Minaur disputa două meciuri de pregătire cu RK Gorenje Velenje și unul cu Celje Pivovarna Lasko. În perioada 14-16, echipa noastră va participa la un turneu în Vaslui, alături de formația gazdă, HC Vaslui, HC Odorhei, Știința Bacău, Dinamo București și Steaua București.  Între 21 și 23 august, HCM Minaur va participa la un turneu în Polonia, unde va întâlni PGE Stal Mielec, ZTR Zaporoje și echipa națională a Iranului.

De asemenea, în prima jumătate a lunii august, se dorește organizarea unui meci amical de prezentare a lotului pentru sezonul 2014/2015, împotriva unei echipe de top din Europa.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.