HCM Minaur s-a reunit în vederea pregătirii pentru sezonul 2014/2015

mmVacanța a luat sfârșit pentru HCM Minaur ! Echipa s-a reunit  în vederea pregătirii pentru sezonul 2014/2015 al Ligii Naționale de handbal. Primul antrenament condus de noul antrenor, Lars Walther, s-a desfășurat pe terenul de atletism.

Antrenamentul de astăzi a fost coordonat de noul preparator fizic al echipei, Morten Larsen. Morten este născut în Danemarca. În cariera de sportiv, Morten a evoluat pe postul de portar la echipe precum Virum Sorgenfri (Danemarca), RK Gorenje Velenje (Slovenia) și Orlen Wisla Plock (Danemarca). La Plock, Morten Larsen a fost antrenat de Lars Walther.

HCM Minaur va efectua antrenamente pe plan local în perioada 16 iulie – 26 iulie, urmând ca în perioada 27 iulie – 1 august echipa să efectueze un cantonament în Velenje (Slovenia). În cadrul acestui cantonament, HCM Minaur disputa două meciuri de pregătire cu RK Gorenje Velenje și unul cu Celje Pivovarna Lasko. În perioada 14-16, echipa noastră va participa la un turneu în Vaslui, alături de formația gazdă, HC Vaslui, HC Odorhei, Știința Bacău, Dinamo București și Steaua București.  Între 21 și 23 august, HCM Minaur va participa la un turneu în Polonia, unde va întâlni PGE Stal Mielec, ZTR Zaporoje și echipa națională a Iranului.

Primul meci oficial pentru HCM Minaur în acest sezon va avea loc pe 30 august, atunci când vom întâlni CSA Steaua București pe teren propriu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.