Horoscopul lunii noiembrie realizat de Oana Hanganu: Două zodii vor avea parte de mai mulţi bani

Descoperă horoscopul realizat de astrologul Oana Hanganu pentru luna noiembrie.

Berbecii au noroc: primesc bani sau cadouri sauncâștigă o vacanță în străinătate, în prag de Sărbători. Luna Plină din 4 noiembrie le poate aduce vești bune legate de câștigurile proprii, cum ar fi o mărire de salariu sau un job suplimentar.

Cei care își doresc un job în străinătate ar trebui să profite de perioada favorabilă care începe la data de 5 noiembrie. Atunci, planeta Mercur va intra în Săgetător și casa Străinătății din astrograma Berbecilor.

Taurii fac ordine în relații: nu acceptă „sentimente călduțe”, în timp ce ei iubesc cu adevărat. Horoscopul lunii noiembrie 2017 pentru zodia Taur anunță schimbări în plan personal și relațional. Taurii vor deveni mai încrezători în propriile forțe și vor „face ordine” în relații și afaceri.

Gemenii fac primul pas în iubire. Mulți dintre ei se gândesc tot mai serios la căsătorie. Horoscopul lunii noiembrie 2017 pentru zodia Gemeni pune accent pe schimbările din viața profesională a nativilor și pe sănătatea acestora. În primele 3 săptămâni ale lunii, prezența Soarelui în zodia Scorpion va influența, favorabil, casa Sănătății și a Profesiei din astrograma Gemenilor.

Racii se îndrăgostesc sau refac armonia în cuplu. În profesie sunt apreciați și promovați. Horoscopul lunii noiembrie 2017 pentru zodia Rac anunță schimbări în plan personal: o nouă iubire, un nou început în actuala relație sau un copil. Iubirea este una din prioritățile Racilor încă din octombrie, când Soarele a intrat în zodia Scorpion și în sectorul Iubiri din astrograma lor.

Continuarea horoscopul lunii noiembrie al astrologului Oana Hanganu pe huff.ro.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.