Hoţ prins în flagrant la Borşa

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.00, o femeie a sesizat poliţia despre faptul că persoane necunoscute au pătruns într-un magazin de pe strada Minerilor din Borşa.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie care a constatat că geamul magazinului era deschis, iar în interior au găsit o persoană care purta o cagulă pe faţă. S-a constatat că este vorba despre un tânăr de 18 ani din oraş. Acesta a pătruns prin efracţie în magazin şi a sustras produse alimentare, ţigări, băuturi alcoolice şi cartele de reîncărcare pentru telefoanele mobile. Bunurile sustrase au fost încărcate în două genţi, pe care poliţiştii le-au găsit în faţa magazinului.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că tânărul nu a acţionat singur, ci a fost ajutat de un alt borşean, în vârstă de 19 ani, care a reuşit să fugă.

Prejudiciul în valoare de 2 300 de lei a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.