Hoţii au spart sediul unei secţii de poliţie din România. Ei ai furat probele dintr-un dosar penal

Sediul postului de poliție din localitatea Cornu, județul Prahova, a fost spart. Hoții au furat mai multe componente IT care erau sigilate și constituiau corpuri delicte în cadrul unui dosar penal.

Spargerea a fost dată în cursul zilei de marți, după cum au anunţat autorităţile. Persoane neidentificate au reușit să intre în sediul postului de poliție din Cornu, judeţul Prahova, de unde au furat mai multe componente IT care erau sigilate și depozitate în sediul Poliției, fiind corpuri delicte într-un dosar penal.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

„În ziua de 20 august a.c., ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul că din sediul postului au fost sustrase anumite componente IT ce se aflau depozitate și sigilate ca obiecte corp delict. În prezent, cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor ce se impun”, a anunțat și Poliția Prahova.

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

În cauză a fost deschisă o anchetă și se fac cercetări pentru furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.