I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, gazda Campionatului de Tenis al M.A.I.

tenis de masa (6)În perioada 16 – 21 iunie 2014, în municipiul Sighetu Marmaţiei, jud. Maramureş se va desfăşura Finala Campionatului de Tenis de Câmp al Ministerului Afacerilor Interne, la Baza Sportivă de Tenis ”Club I.T.A. Sighet” (str. Doboieş, nr. 9 B).

Competiţia este organizată de Centrul Cultural al M.A.I. – Biroul de Coordonare Activităţi Sportive, cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi ”Pintea Viteazul” Maramureş, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş, în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Maramureş.

În data de 17 iunie 2014, începând cu ora 9.00, va avea loc festivitatea de deschidere a competiţiei la care vor participa oficialităţi ale instituţiilor din judeţ.

Începând cu ora 9.30, se va da startul competiţiei propriu-zise la care vor participa peste 100 de concurenţi – lucrători din cadrul structurilor M.A.I., întrecerea sportivă desfăşurându-se simultan pe şase terenuri.

La finalul competiţiei, într-un cadru festiv, în data de 20.06.2014, începând cu ora 12.30, va avea loc decernarea premiilor, constând în diplome, cupe şi medalii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.