Iată băutura-minune consumată de mulți cu care vă puteți lustrui oglinzile și mobila din casă. Trucul de curățare pe care ar trebui să-l știți cu toții

Vechile generații foloseau spirt și ziar ca să șteargă oglinzile și e chiar și acum o metodă foarte bună de curățare. Însă, mai există una la fel de simplă și la fel de eficientă.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Iată băutura-minune consumată de mulți cu care vă puteți lustrui oglinzile și mobila din casă. Trucul de curățare pe care ar trebui să-l știți cu toții.

Că tot vine Paștele și mulți dintre noi începem să facem curățenie generală în toată casa, e bine să știți cât mai multe trucuri ingenioase. Există o băutură care e la îndemâna oricui, costă puțin și face adevărate minuni.

Ceaiul negru, căci despre este vorba, e băutura care poate face ca mobila și oglinzile să arate ca noi. Probabil că nu v-a trecut niciun moment prin minte acest lucru, dar este cât se poate de real. Ceaiul negru poate fi folosit pentru a lustrui lemnul. Dulapuri, podele, scaune, orice poate să curețe această băutură.

De asemenea, cu ceaiul negru puteți să curățați foarte bine și capacele ruginite ale borcanelor de conserve. Sau chiar și uneltele de grădină. La fel de eficient este și când vine vorba de curățarea oalelor pline de grăsime.

Pentru multe gospodine, spălatul geamurilor este o corvoadă. Pe lângă asta, de regulă sunt investiţi o mulţime de bani pe produse de curăţenie care să facă geamul să strălucească. Din fericire, curăţatul geamurilor poate fi realizat mult mai uşor şi mult mai puţin costisitor cu ajutorul produselor pe care fiecare dintre noi le are în propria bucătărie.

Oţetul, lămâia, cartoful, sarea grunjoasă sunt doar câteva dintre alimentele care pot face geamurile lună.

Folosirea oţetului la curăţarea geamului are un dublu beneficiu: curăţă foarte repede murdăria şi nu cauzează reacții alergice, aşa cum multe dintre produsele chimice fac. Tot ce ai de făcut este să diluezi jumătate de litru de oţet într-un litru de apă, apoi să pui soluţia într-un recipient cu pulverizator. Dacă vrei, mai poţi adăuga puţină zeamă de lămâie. Vaporizează pe geam şi şterge-l apoi cu o cârpă care nu lasă scame.

Dacă totuși geamurile foarte murdare, pe lângă apă şi oţet adaugă și o jumătate de linguriță cu detergent lichid.

Dacă geamurile sunt pline de urme de degete, diluează puțin alcool în apă, eventual adaugă câteva picături de ulei esențial, apoi şterge geamul. Nu este necesară clătirea.

Sursa: rtv.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.