IATĂ FOTOGRAFIA cu GABRIEL COTABIŢĂ, UMILIT de o angajată a spitalului!

gabriel-cotabita_01389100O imagine în care pare a fi Gabriel Cotabiță, pe patul de spital, a fost publicată de presa tabloidă.

Cineva ne-a furnizat prima fotografie cu Gabriel Cotabiță pe un pat de spital. Imaginea cu pricina îl prezintă pe interpret alături de o femeie într-un halat albastru care stă alături de el în pat.

Femeia care pare să fie angajată a spitalului, stă lungită, cu un picior peste piciorul cântărețului și cu o mână peste pieptul lui gol. Aceasta pare să-și fi făcut un fel de selfie, o amintire cu Gabriel Cotabiță din spital.

Decizia de a o publica această fotografie a fost una extrem de complicată. Până la urmă am hotărât să o arătăm opiniei publice, cenzurând anumite părți ale imaginii care ar putea aduce atingeri onoarei și demnității artistului sau leza familia acestuia. Ceea ce se vede în fotografia originală este revoltător și nu vrem ca această imagine să rămână întipărită în mintea celor care-l iubesc pe artist, de aceea nici măcar nu vom descrie poza. Cu atât mai mult cu cat Gabriel Cotabiță a fost și va rămâne colegul nostru, el fiind membru în juriul emisiunii „KidSing” de la Kanal D, scriu jurnalistii de la wowbizz.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.