IATA TOPUL zodiilor obsedate de control. VEZI cine conduce!!!

Top-5-zodii-obsedate-de-controlMai jos, am alcătuit un top 5 al zodiilor obsedate de control, pe baza informațiilor obținute, pe seama astrelor, planetelor și a modului cum influențează acestea stările noastre și schimbările de comportament.

Balanța

Persoanele născute sub acest semn zodiacal se dau în vânt după tot ce înseamnă echilibru. Din această cauză, de multe ori când simțiți că acest echilibru vă este pus în pericol încercați să vă apărați prin toate metodele pentru a fi exact așa cum vă doriți și pentru a ajunge în punctul pe care îl așteptați. Cu toate acestea, când vorbim de control, vorbim de un control asupra dumneavoastră și nu asupra celor ce vă înconjoară și din acest motiv, “nebunia” se revarsă asupra curățeniei sau a organizării fiecărui eveniment din cadrul unei zile.

Pești

Spre deosebire de Balante, Pestii sunt obsedati de un control asupra celorlalti si mai putin asupra lor insisi. Le place sa dea ordine si sa fie sefi, cu cat mai putina implicare fizica sau emotionala. Partea exagerata este atunci cand acest control este dus la extrem si ajung sa manipuleze persoanele din jur pentru a-si atinge cele mai ascunse scopuri. Controlul este detinut cand este vorba de partener sau de familie, in special.

Fecioara

Nativii acestei zodii se implica in orice tip de activitate le iese in cale si cred de cuviinta ca modul lor de a actiona este cel mai bun si cel mai corect pentru toata lumea. De cele mai multe ori iau decizii gresite insa, nimeni nu are curajul sa-si spuna punctul de vedere deoarece va fi in zadar si se vor isca adevarate neintelegeri sau chiar certuri. Nu reusesc sa-si pastreze calmul si din aceasta cauza atrag in jurul lor persoane ce reusesc sa le infraneze aceasta obsesie.

Scorpion

Cand vine vorba de un conducator puternic si dur, vorbim cu precadere de un nativ al zodiei Scorpion. Sunt persoane ce nu se lasa usor impresionate si uneori poate zice ca si superiorii dar sa-si urmeze cu adevarat propriile pareri. In familie, nu accepta cu usurinta si parerea partenerului iar toate deciziile ce ar trebui sa fie luate de comun acord, sunt “abrogate” de respectabilul Scorpion, daca se doreste a fi o casnicie fericita si linistita.

Leu

Bineinteles ca nu s-ar putea termina acest top fara, liderul suprem, fara regele junglei. Nu va uita niciodata acest aspect si mai mereu va reusi sa aduca acest lucru la cunostinta tuturor persoanelor din jur sau care-i stau in cale. La serviciu, de cele mai multe ori, el este seful, liderul, chiar daca este doar in cadrul unei echipe sau la conducerea intregii firme. Acasa, parerea lui va fi decisiva si va ajunge sa dea directive membrilor familiei pentru o buna desfasurare a unei zile intregi.

sursa:YVE.ro

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.