IATĂ TRUCUL care te va ÎMBOGĂŢi. Aşa îţi dai seama care pungă de chipsuri are bani în ea!FOTO

IATĂ TRUCUL care te va ÎMBOGĂŢi. Aşa îţi dai seama care pungă de chipsuri are bani în ea!FOTO

Companiile producătoare de chipsuri încearcă să-și ademenească clienții cu tot felul de promoții și premii. Una dintre ele, cea mai folosită de altfel, este cea prin care în puncile de chipsuri se găsesc bani.

Sigur că în momentul în care cumpărăm o puncgă de chipsuri ne dorim să fie una câștigătoarea. O bancnota de 5, 10 sau chiar 100 de lei nu ar strica nimănui. Dar ce-ar fi să aflăm secretul prin care putem sa ne dăm seama care pungi de chipsuri conțin bani.

Cum aflăm care pungi de chipsuri au bani în ele

Un bărbat a descoperit o metodă interesantă de depistare dacă pungile cu chipsuri conţin bani. Tânărul din Teleorman spune că a găsit destule cu metoda sa mai multe astfel de pungi până acum şi  s-a decis să o dezvăluie tuturor pe internet.

“Tot ce ai nevoie este de un beculeţ pe care îl puteţi găsi la o brichetă. De regulă, aceste lanternute au lumina albastră. Iei pungă şi pui acel bec prin ea, o să se vadă chipsurile. E nevoie de ceva dexteritate, însă va spun sigur că merge” a spus tânărul pe pagina sa de socializare, potrivit bewoman.ro.

Se pare că raportul de câştig este de 1 pungă cu bani la 6, aşa că nu este foarte greu să găseşti un astfel de produs câştigător.

sursa

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.