Imagine rară cu familia Schumacher, la 5 ani de la tragedie! Așa arată acum!

Au trecut cinci ani de la cumplitul accident în care a fost implicat Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1, care a avut loc în decembrie 2013.

Oferte Early Booking pana la 31 ianuarie! Profita acum! 

Chiar dacă se păstrează discreția în ceea ce privește starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1, familia lui Michael Schumacher este aproape de acesta, ajutându-l în orice situație. Corinna Schumacher stă lângă el zi și noapte și îl îngrijește. În galeria foto găsești o serie de poze cu familia lui Michael Schumacher: Corinna, soția lui, și cei doi copii, Gina-Maria și Mick.

Corinna, soția lui Michael, și fostul pilot au sărbătorit
Michael Schumacher a împlinit 50 de ani pe data de 3 ianuarie. Soţia multiplului campion mondial de Formula 1 i-a anunţat pe fanii lui Michael Schumacher ce cadou special a pregătit o fundaţie pentru marele pilot şi pentru susţinătorii săi.

”Suntem foarte fericiţi să celebrăm a 50-a aniversare a lui Michael mâine, alături de voi. Vă mulţumim din suflet că putem face asta împreună (…) Michael ar trebui să fie mândru de ce a reuşit, iar noi suntem la fel. De aceea ne amintim de succesul dobândit prin intermediul colecţiei private Michael Schumacher. Vrem să ne amintim şi să îi celebrăm victoriile, recordurile. Vreau să vă asigur că se află pe mâini bune şi facem tot ce putem, ca oameni, să-l ajutăm. Vă rog să înţelegeţi că îi respectăm dorinţele şi păstrăm discreţia în ceea ce priveşte subiecte delicate precum sănătatea sa. În acelaşi timp, vreau să vă mulţumesc şi vă urez un 2019 cu sănătate şi fericire”, a transmis soţia lui Michael Schumacher, Corinna, citată de Daily Mail.

Galerie foto

Sursa: wowbiz.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.