IMAGINI ACCIDENT CUMPLIT în MARAMUREȘ în urmă cu puțin timp . UN AUTOCAR cu 50 de călători impact FRONTAL cu o autobasculantă. 18 PERSOANE RĂNITE. FOTO

La nivelul județului Maramureș a fost declanșat Planul Roșu de Intervenție, astăzi 27.11.2017, în urma producerii unui accident rutier, care a avut loc pe DJ 186, între localitățile Vadu Izei și Oncești.

Accidentul rutier s-a produs între un autobuz, ce transporta 50 de persoane și o autobasculantă. Imediat spre locul intervenției s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației, echipaje de prim ajutor ale S.M.U.R.D. Sighetu Marmației , Bogdan Vodă și Vișeu de Sus, o autospecială pentru transport victime multiple, echipajul de terapie intensivă mobilă al S.M.U.R.D. Baia Mare, trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș, echipaje de poliție și jandarmi.

În urma accidentului au rezultat 18 victime, din care una a refuzat transportul la spital, iar  o victimă a rămas încarcerată fiind descarcerată de către echipajul de pompieri din Sighetu Marmației. Directorul de salvări medicale de la fața locului a fost desemnat un medic din cadrul C.P.U. Sighetu Marmației. În acest moment toate victimele au fost predate Centrului de Primiri Urgențe din cadrul spitalului Sighetu Marmației. Circulația a fost reluată pe DJ 186.

Vom reveni cu amanunte si imagini video.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.