Imagini accident cutremurător. O persoană a murit în urma impactului. Alte patru persoane au fost transportate la spital.foto

Imagini accident cutremurător. O persoană a murit în urma impactului. Alte patru persoane au fost transportate la spital.foto

Accident rutier grav cu doua victime incarcerate in localitatea  Sânmihaiu Almașului . In accident au fost implicate 2 autoturisme.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

In primul autoturism din cele 4 persoane, 2 au fost incarcerate (1 adult incarcerat si 1 copil incarcerat-picior prins sub scaun).  La locul interventiei s-a trimis si echipajul SMURD de terapie intensivă mobila de la Zalau si doua ambulanțe.

In cel de-al doilea autoturism se afla o persoana. Se acorda ingrijiri medicale tuturor persoanelor implicate in accident.

Patru persoane sunt transportate la  spital : doi adulti  si doi copii. Ce-a de-a cincea persoana,  soferul  unuia dintre autoturisme, era inconstient si s-a aflat in stop cardio-respirator (SCR) , au fost efectuate manevrele de resuscitare, dar nu a raspuns.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.