Imagini accident înfiorător. Un mort și doi răniți în urma coliziunii dintre două autoturisme. Un fost judecător implicat.foto


Imagini accident înfiorător. Un mort și doi răniți în urma coliziunii dintre două autoturisme. Un fost judecător implicat.foto

Conform informaților furnizate de polițiști se pare că în timp ce unul dintre autoturisme a intrat în depășire, celălalt, a decis să se întoarcă fără ca să se asigure.

VEZI:O ofertă de nerefuzat. Paşte exotic in Sri Lanka – Plecare: 25 aprilie – 7 nopti / 9 zile

Impactul a fost unul devastator pentru cei doi tineri aflați în autoturismul care a fost lovit din plin, în lateral, de celălalt autoturism aflat în depășire. Acum, șoferul de 69 de ani va fi cercetat de polițiști pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că  un bărbat de 69 de ani, din Ineu, a condus un autoturism dinspre Buteni înspre Bârsa, iar la km 47+325m, în timp ce efectua o manevră de depășire a intrat în coliziune frontală laterală cu un autoturism condus de un tânăr de 31 de ani, din județul Timiș, care nu se asigurase la efectuarea manevrei de întoarcere.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 31 de ani, precum și rănirea gravă a unei femei de 36 de ani, pasageră în autoturismul care efectua manevra de întoarcere.

De asemenea, a fost rănit ușor conducătorul auto în vârstă de 69 de ani,  potrivit informaţiilor aradon.ro, bărbatul de 69 de ani de la volanul celei de a doua maşini este fostul judecător din Ineu, Aurel Tripa. Se pare că mașina fostului magistrat a intrat în mașina tinerilor, care deciseseră să întoarcă brusc pe mijlocul șoselei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă precum și vătămare corporală din culpă”, a declarat agent șef adjunct Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.FOTO: V.Obșitoș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.