IMAGINI ACCIDENT sau SINUCIDERE? 4 copii din Baia Mare au rămas fără tată. Bărbatul de 38 care a provocat  un accident grav de circulație , în Firiza, a decedat la spital.VIDEO+FOTO

ACCIDENT sau SINUCIDERE? 4 copii din Baia Mare au rămas fără tată. Bărbatul de 38 care a provocat  un accident grav de circulație , în Firiza, a decedat la spital.

Ieri, dimineța în Firiza un accident grav de  circulație a  lăsat în urmă o  familie din  Baia Mare  îndoliată , cei 4 copii au rămas fără tată conform vasiledale.ro.

Accidentul a fost provocat chiar de cel care a murit în tragedia rutieră. Bărbatul de 38 de ani, aflat la volanul unui autoturism , însă  fără permis , a intrat prin acroșare într-un tractor ce se deplasa regulamentar  din sens opus.

Deși a fost transportat de urgență la spital, medicii  nu i-au mai putut salva viața. Rănile dobândite în urma accidentului i-au fost fatale.

Din informațiile noastre bărbatul a condus toată noaptea, cu muzica dată la maximum și se pare că ar fi consumat băuturi alcoolice.

ACCIDENT sau SINUCIDERE? 7 copii din Baia Mare au rămas fără t…

ACCIDENT sau SINUCIDERE? 7 copii din Baia Mare au rămas fără tată. Bărbatul de 38 care a provocat un accident grav de circulație , în Firiza, a decedat la spital.

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 12 Octombrie 2017

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.