Imagini crime oribile: Doi bătrâni, soţi şi soţie, găsiţi morţi în gospodărie. Un vecin al victimelor a fost reţinut

Imagini crime oribile: Doi bătrâni, soţi şi soţie, găsiţi morţi în gospodărie. Un vecin al victimelor a fost reţinut

Crime oribile într-o localitate din Vaslui. Doi bătrâni, soţ şi soţie, au fost găsiţi fără suflare, cu răni grave la cap. Cei doi pensionari au fost găsiți morți de menajera lor.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Polițiștii au reținut un suspect în acest caz. Potrivit prim procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, autorul celor două crime este un tânăr din aceeaşi localitatea cu victimele, cunoscut cu antecedente penale.
Oribilele crime din comuna Zorleni au fost descoperite de o femeie care îi ajuta pe cei doi bătrâni la treburile gospodăreşti. Bărbatul, de 88 de ani, era prăbuşit în curte, iar femeia, de 82 de ani, a fost găsită în casă, cu un cuţit în mână. Cel mai probabil, ucigaşul a sperat că îi va duce astfel în eroare pe anchetatori. Se pare că mobilul crimei ar fi fost banii, cei doi fiind cunoscuţi ca oameni înstăriţi.

Casa, care are 10 camere, era răvăşită peste tot. Vecinii şi rudele spun că nu e prima dată când bătrânii sunt jefuiţi de hoţi. Acum câţiva ani în urmă le-a luat mai multe aparate. Şi nu s-a aflat nimic, n-a luat nimeni nicio măsură, nimic. Atunci cei doi bătrâni au făcut plângere penală, aceştia şi-au montat gratii la geam şi sisteme de alarmă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui a anunţat prinderea principalului suspect în cazul dublei crime din localitatea vasluiană Zorleni. Criminalul este un tânăr din aceeaşi localitatea cu victimele, cunoscut cu antecedente penale.

„Principalul suspect este un tânăr de 24 de ani, recidivist, care a acţionat în scop de jaf. Victimele aveau o gospodărie frumoasă, o casă cu zece camere. Individul a acţionat cu scopul de a sustrage bunuri, moment în care a fost surprins de victime. Le-a ucis cu lovituri de cuţit pe amândouă. S-a reţinut violare de domiciliu şi omor, însă încadrarea juridică urmează a fi stabilită în urma cercetărilor care se află în curs. Cel mai probabil, se va reţine şi infracţiunea de tâlhărie, după ce se va stabili prejudiciul şi valoarea acestuia. Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu.  Sursa: romaniatv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.