IMAGINI CUTREMURATOARE. TRAGEDIE IMENSA într-o FAMILIE: Cinci TINERI au MURIT. Patru dintre ei erau fraţi. VIDEO+FOTO

IMAGINI CUTREMURATOARE. TRAGEDIE IMENSA într-o FAMILIE: Cinci TINERI au MURIT. Patru dintre ei erau fraţi. VIDEO+FOTO

Trenul de persoane Regio 14.012 care circula pe relația Bistrița-Sărmășel a colizionat un autoturism care, din primele verificări, se pare că nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu stop și crucea Sfântului Andrei. În autoturism se aflau cinci persoane, dintre care trei au fost declarate decedate, două aflându-se în stare gravă. Până la acest moment, circulația feroviară este blocată în zonă”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

La fața locului a ajuns și Medicina Legală. Urmează ca pompierii să taie mașina pentru a elibera trenul. Aproximativ 80 de persoane se află în el. Acesta nu-și va mai continua drumul, ci va fi tras înapoi în gara din Bistrița pentru verificări.

Cei patru frați provin dintr-o familie numeroasă, fiind opt în total.

La volan se afla o tânără de doar 19 ani care a decedat pe loc. Aceasta deținea permis de conducere abia din 19 aprilie, adică puțin peste o lună.

 „Toate cele 5 victimele erau încarcerate. Din păcate, trei dintre acestea prezentau leziuni incompatibile cu viața, iar două erau în stop cardio-respirator. În primă instanță, echipajele de intervenție, echipajele de descarcerare au extras victimele care erau în stop cardio-respirator și le-au predat echipajelor medicale SMURD, respectiv SAJ. După care, echipajele medicale au extras și victimele care prezentau leziuni incompatibile cu viața. În urma impactului extrem de violent, autoturismul a fost târât pe calea ferată aproximativ 200 metri. 

În tren se aflau aproximativ 80 de persoane. Echipajele de intervenție au verificat toate persoanele. Din fericire, acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Intervenția a fost una dificilă, contra cronometru. Autoturismul a fost distrus în proporție de aproape 100%. Toate victimele erau prinse în caroseria avariată a autoturismului, iar pentru a ajunge la ele echipajele de intervenție au fost nevoite să îndepărteze mai multe elemente de caroserie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU BN, Marius Rus.

Au fost 5 victime încarcerate, dintre care 3 în stop cardio-respirator cu leziuni incompatibile cu viața cu dilacerare cerebrală, considerate decedate, cele 3 victime. Celelalte 2 erau cu gaspuri terminale cu iminență de stop cardiac. Au și făcut stop cardiac până la momentul scoaterii din mașina. Am plecat spre spital cu manevre de resuscitare în curs. Una dintre victime nu a răspuns la resuscitare, a fost declarată decedată la spital. Cealaltă victimă din cele două care au ajuns la spital a fost resuscitată, dar instabilă hemodinamic, în șoc hemoragic, cu multiple fracturi costale, traumatism abdominal cu hemoperitoneu, fractură de bazin, a fost transportată cu elicopterul la Târgu-Mureș la Centrul de Traumă pentru tratament, dar starea este critică pentru viață.”, a declarat medicul SMURD, Tiberiu Tudor.

sursa:bistriteanul.ro

1 COMENTARIU

  1. Trist dar totodata…e interesant, ca numai dupa o luna de la examenul auto, unde teoretic stii legislatia, sa nu iti pese de regulament…ce sofer slab! incredibil…Rip lor, degeaba zice oricine ca e vina cfrului si a nustiu cui…vina e a lor, nepasarea, lipsa de responsabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.