Imagini de la BOTEZUL fiicei lui Vasilică Ceteraşu! A fost o petrecere mai ceva ca la nuntă.Vezi ce au MÂNCAT, cine a cântat şi cum s-au DISTRAT invitaţii! VIDEO +FOTO

Imagini de la BOTEZUL fiicei lui Vasilică Ceteraşu! A fost o petrecere mai ceva ca la nuntă.Vezi ce au MÂNCAT, cine a cântat şi cum s-au DISTRAT invitaţii! VIDEO +FOTO

Vasilică Ceteraşu a organizat un botez de pomină, cel puţin la fel de spectaculos precum a fost nunta lui.

Deşi este primul său copil, cântăreţul a susţinut că nu a avut emoţii, ba chiar a fost nerăbdător pentru momentul în care fetiţa lui s-a creştinat.

Fiica artiştilor a venit pe lume pe 21 noiembrie. Micuţa a primit numele Selena Maria.

Mama artistului susţine că de când a devenit tată, Vasilică este un alt om. Acesta şi-a intrat în rolul de părinte şi soţ şi este mult mai responsabil.

„S-a schimbat mult faţă de când a fost fecior. A luat viaţa din plin. Are nevasta şi fetita şi şi-a luat rolul de bărbat. Zice el că a fost serios, dar nu prea a fost serios. Mândrele au umblat după el de nu i-au dat pace, dar acum a luat viaţa în serios,” a declarat mama artistului pentru spynews.ro .

Peste 300 de persoane au participt la petrecerea botezului micuţei Selena Vanessa.

„(…) Avem o sală de 300 de persoane şi una de 1.000. O  să fie Cătălin Crişan, Adi de la Vâlcea, Andra.. Avem ursitoare (…) Depinde cine vine, acum lucrăm şi noi cu euro la. Intrarea – 200 de lei, fără mâncare. Undeva la 600 de lei de persoană – all inclusiv. Nu mai avem locuri. (…)”, a spus Vasilică Ceteraşu în cadrul unei emisiuni tv.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.