IMAGINI de la NUNTA ANULUI în MARAMURES: Primarul Lucian Morar şi frumoasa Ioana Pricop s-au CĂSĂTORIT. Vezi cine au fost NUNTAȘII și cum s-au distrat ei in cele 7 LOCATII. VIDEO+GALERIE FOTO

Nunta celor mai populari miri ai anului 2017  a adunat mii de participanți care au fost alături de primarul din Ulmeni, Lucian Morar și frumoasa cântăreață de muzică populară, Ioana Pricop.

La nuntă au fost prezenți prieteni, oameni de afaceri, politicieni, reprezentanți ai administrațiilor locale  și județene, directori de instituții și deconcentrate : Cătălin Cherecheș-primarul din Baia Mare, Zetea Gabriel-președintele Consiliului Județean Maramureș, Elena Udrea, Traian Băsescu, deputați și senatori PMP Maramureș : Iustin Talpoș, Covaciu Severica, iar lista poate continua.

DANSUL MIRILOR….Nuntă ca-n POVEŞTI în Maramureş. Primarul Lu…

DANSUL MIRILOR….Nuntă ca-n POVEŞTI în Maramureş. Primarul Lucian Morar şi frumoasa Ioana Pricop s-au CĂSĂTORIT.VIDEO

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 28 Octombrie 2017

Nuntașii au petrecut până dimineață în cele 7 locații din localitățile aparținătoare ale orașului Ulmeni, iar petrecerea continuă și azi cu prânzul miresei, așa ca-n Maramureș.

Vezi cum s-au distrat nuntasii la nunta primarului Lucian Mor…

Vezi cum s-au distrat nuntasii la nunta primarului Lucian Morar si Ioana Pricop..

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 29 Octombrie 2017

Mai multe poze aici

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Cit or fi costat toate meniurile?!? Bogat primar, comuna o fi la fel de bogata ca si edilul asta? Nunta de nabab, ce sa mai… Daca s-ar fi tinut nunta in sapte judete ar fi fost de cartea recordurilor, dar numa’ in sapte sate parca e prea putin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.