Imagini incendiu violent la firma de transport DRACARD SRL din Borșa. O mâna criminală a făcut prăpăd, 12 mașini distruse complet .foto+video

Imagini incendiu violent la firma de transport DRACARD SRL din Borșa. O mâna criminală a făcut prăpăd, 12 mașini distruse complet .foto+video

Azi-noapte, în jurul orei 01.30, patrula de ordine şi siguranţă  publică din cadrul Poliţiei oraşului Borşa, care efectua activităţi de patrulare  pe strada Libertăţii din oraş, a observat că a izbucnit un incendiu în incinta unei societăţi comerciale şi a solicitat de îndată intervenţia pompierilor.

În urma intervenţiei, pompierii au localizat şi stins incendiul, stabilind cauza probabilă de producere ca fiind folosirea intenţionată a unei surse de aprindere. În urma incendiului nicio persoană nu a fost rănită, însă au fost distruse nouă autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere şi s-a constituit echipă complexă de cercetare care sub coordonarea procurorului desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării autorilor şi luării măsurilor legale.

Contactat telefonic Nuțu Fonta, fost deputat de Maramureș ne -a declarat următoarele: ” Am încredere deplină în instituțiile statului că vor găși autorul sau autorii care aseară au pus intenționat focul care a mistuit 11 microbuze și un camion al firmei mele de transport, Dracard SRL. Doar trei microbuze erau luate în leasing si aveau asigurare CASCO, restul aveau doar asigurare obligtorie.”

Vom reveni cu imagini video în care piromanul este surprins asupra faptei.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.