IMAGINI MASINA LOVITA DE TREN LA TICAU( ULMENI) în urmă cu puțin timp. SOFERUL ESTE DE NEGASIT FOTO

Sâmbătă, 16 decembrie, la ora 12.30, Poliţia Ulmeni a fost sesizată că la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Ţicău, un autoturism a fost surprins de către trenul personal care circula pe ruta Jibou-Baia Mare, care în urma impactului a deraiat de pe linie.

În urma primelor cercetări efectuate de echipajul ajuns la faţa locului s-a constatat că accidentul feroviar a avut loc în următoarele împrejurări: în momentul în care un bărbat în vârstă de 32 de ani a încercat să treacă cu autoturismul peste o trecere de cale ferată improvizată, semnalizată ,,Accesul Interzis”, maşina s-a oprit pe calea ferată şi nu a mai putut fi evitat impactul cu trenul.

Toate cele cinci persoane aflate în autoturism au reuşit să iasă înainte de impact şi astfel nicio persoană nu a fost rănită.

În momentul sosirii poliţiei, conducătorul auto care a suferit un atac de panică, se afla la Centru Medical de Permanenţă Ulmeni şi s-a întors la scurt timp la locul accidentului întrucât nu au fost necesare îngrijiri medicale.

Pentru scoaterea autoturismului de pe calea ferată a fost necesară intervenţia Detaşamentului de Pompieri şi Intervenţie Rapidă Fărcaşa şi a Pompierilor Voluntari din Ulmeni.

În urma evenimentului, circulaţia a patru trenuri de persoane a fost anulată iar călătorii acestor trenuri au fost transportaţi la Jibou cu mijloace de transport auto.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.