Imagini panică pe o șosea din județul Maramureș. Un autocar plin cu elevi, implicat într-un accident grav. foto

Imagini panică pe o șosea din județul Maramureș. Un autocar plin cu elevi, implicat într-un accident grav. foto

Panică pe o șosea din județul Maramureș. Un autocar plin cu elevi care fac naveta în municipiul Baia Mare a fost implicat într-un incident mai puțin obișnuit.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Conform informațiilor existente, mijlocul de transport în comun a agățat cablurile de telefonie fixă care treceau prin localitatea Berința. Ca urmare, stâlpul a fost smuls și s-a prăvălit fix prin fereastra autocarului, stârnind panică.

Din fericire, niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit, numai atât că s-au ales cu o sperietură strașnică. Însă, autocarul respectiv a rămas acum cu geamul spart, după ce stâlpul a pătruns înăuntru. Pasagerii s-au dat jos până la remedierea situației.

“Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 15.10 între localitățile Berința și Cărpiniș, pe DC. 31. Autocarul cate transporta elevi pe ruta Trestia-Copalnic Mănăștur-Baia Mare a agățat cu sistemul de ventilație un cablu de telefonie, stâlpul s-a destabilizat și a căzut pe autocar. Nicio persoană nu a fost rănită. Cei 25 de elevi au fost preluați de un alt autocar. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0”, a declarat, la solicitarea AxaNews.ro, Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.